Om oss

Veksttorget – med fokus på muligheter

Veksttorget sin hovedoppgave er å hjelpe mennesker i jobb. Vi utøver et viktig samfunnsoppdrag, og bidrar til økt inkludering og verdiskapning. Veksttorget er en non-profitt, frittstående kompetansebedrift som er eid av Verdal kommune.

Sammen bistår vi mennesker som kommer til oss via NAV, Verdal Kommune og videregående skole. Våre jobbsøkere har ordinært arbeid som hovedmål, men kan underveis ha behov for blant annet språkpraksis, jobbsmaksprøver, tilrettelagt arbeidstrening, en avklaring av sin arbeidskapasitet eller et varig tilrettelagt arbeid. Målgruppen for tiltakene er mellom 18-67 år, med variert arbeidserfaring og bakgrunn. Vår målsetting er likevel den samme for hver enkelt; å få etablert en permanent arbeidsplass, for på den måten å bidra til verdiskapning for bedriften, samfunnet og den enkelte arbeidssøker.

Vi har over 25 års erfaring med å matche arbeidsgivers behov mot arbeidssøkers kompetanse og ressurser. Ansetter du en arbeidssøker fra Veksttorget får du hjelp til å ansette den rette personen for akkurat deres bedrift. Vi samarbeider allerede med over 100 bedrifter og har derfor god oversikt og kunnskap om næringslivet i Trøndelag.

Hva kan vil tilby

  • Kompetanse på valg av rett person til rett jobb
  • Bred kunnskap innen veiledning og arbeidsinkludering
  • Profesjonell og tett oppfølging fra våre jobbspesialister og arbeidsledere
  • Tett samarbeid med næringslivet og fokus på ordinært arbeid

Ledige stillinger

Vi har ingen ledige stillinger for øyeblikkert.